La nit del 25 de febrer de 2012 el Mô Es Bar de Lliçà de Munt tanca les seves portes després de moltes hores de dedicació al Blues amb un concert de Teoria del Taburete. El trio decideix convertir aquell concert en una festa per amics i seguidors fidels del Taburete. L'Enric Lindo enregistra el concert i al cap d'uns mesos esdevé un disc en directe amb les colaboracions de Gabi Gómez, Toni Carlo, Lluís Souto i Amadeu Casas. Produït, mesclat i masteritzat pel mateix Lindo i amb l'edició del segell discogràfic Temps Record.

Com a resultat del seu espectacle "Homenatge a les grans dames del blues", l'estiu de 2009 decideixen deixar-ne constancia enregistrant una part del repertori en un antic teatre de Santa Eulàlia de Ronçana. La gravació, producció i mescles corren a càrrec de Pedro Rivas. El disc l'edita al cap d'un any la companyia d'Euzkadi Gaztelupeko Hotsak i conté un llibret amb il·lustracions de Pol Borràs i textos explicatius en català, castellà i euskera.

L’any 2006, durant un parell de setmanes del mes de març, graven 12 temes als estudis Trama de Badalona. Produït i mesclat per Enric Lindo. Al disc s’hi troben peces de blues i jazz clàssic i algunes composicions pròpies.

Enregistrat a la tardor de 2003 en un senzill quatre pistes i masteritzat posteriorment per Pedro Rivas. Els serveix com a presentació del trio i els possibilita nous concerts pel circuit de bars i clubs. Vuit temes on interpreten des de clàssics: (Cole Porter, Ray Charles, Van Morrison) fins a músics més propers, també admirats: (Kiko Veneno, Norah Jones).